Het BBQ huis

Sint Elisabethstraat 23, 5261 VK, te Vught

Reclame maken in onze barbecue speciaalzaak.

Reclame maken in Vught, regio Den Bosch? Wij hebben het perfecte plaatsje daarvoor. Wil je nou voor een relatief klein bedrag een groot bereik hebben met je reclame. Daar hebben wij de juiste locaties voor. Je kan zowel op onze locatie in Vught als op plaatsen rondom Vught heen via ons adverteren. Denk hierbij aan Vlijmen, Rosmalen en Den Bosch. Wij hebben schermen hangen die advertenties laten zien. Dit doen wij bij ondernemers in de regio van s'-Hertogenbosch. Je kunt via ons al vanaf een paar tientjes per maand reclames verspreiden in de hele regio.

De reclame wordt op schermen getoond in onze winkel en in de etalage. Hier tonen wij 24/7 onze maar ook reclames van andere bedrijven. Onze etalage zit aan een drukke doorgaande straat, daarbij komt ook de stadsbus iedere 15 minuten voorbij. Beeldschermen zijn zo gepositioneerd dat dit alle dagen van de week goed zichtbaar is. Reclame van andere ondernemingen hebben voorrang op die van ons. Verder kan je uitbreidden naar andere ondernemers met een scherm, zelf kan je ook als ondernemer een scherm aanschaffen via ons. Zelf een scherm plaatsen en aanmelden als locatie bij ons kan ook. Je krijgt provisie voor het tonen van de advertenties.   

Reclame pakket wat bij ons kan worden aangeschaft is als volgt.

  • Reclame iedere minuut van de dag, 7 dagen per week. Op het scherm in de etalage.
  • Reclame iedere minuut van de dag, 7 dagen per week. Op het scherm boven de kassa in de winkel. Ook deze is zichtbaar vanaf de straat.

Dit pakket is te bestellen voor een periode van 6 tot 12 maanden. Kosten hiervan zijn bespreekbaar. Via onderstaand contact formulier kunt u bij ons navraag doen.