Het BBQ huis

Sint Elisabethstraat 23, 5261 VK, te Vught

Catering, bedrijfsfeesten, buurt feesten en verhuur van barbecue's. 

We verzorgen een compleet dagje barbecue-en. Voor buurtfeesten, bedrijfsfeesten of gewoon een dagje in de tuin. We hebben barbecue pakketten, verhuren barbecue's zowel op gas als op houtskool. Daarbij kunt u denken aan barbecue vlees pakketten met bijbehorende salades en sauzen, verhuur van partytenten, barbecues, borden en bestek . Kortom wij hebben alles om u te voorzien van een leuke dag barbecue-en zonder zorgen. Het grote voordeel hiervan: U HOEFT NIET EENS DE AFWAS TE DOEN! We verzorgen ook extreem luxe barbecue dagen, compleet met vuurschaal barbecue en kamado. Met privé chef waarbij wij u volledig ontzorgen. 


Barbecue vlees pakketten.

Wij hebben de volgende pakketten beschikbaar:

BBQ pakket standaard € 16,95 p.p.
- 1 Hamburger
- 1 speklap gemarineerd
- 1 kipspies pesto
- 1 BBQ worst
- 1 kipspies sate

Luxe BBQ pakket vis € 20,95 p.p.
- 1 Pangasius spies(witvis)
- 1 Garnalen spies
- 1 Biefspies
- 1 Hamburger
- 1 BBQ worst

Luxe BBQ vlees € 20,95 p.p.
- 1 Biefspies
- 1 Biefstuk
- 1 Hamburger
- 1 BBQ worst
- 1 Speklap


Bij elk pakket zit er naast het vlees en/of vis nog het volgende:
- Stokbrood
- Kartoffel salade
- Rundvlees salade
- Kruidenboter
- Cocktail saus
- Knoflook saus
- Saté saus

Minimale afname van 10 personen

Om dit alles compleet te maken. Hebben wij een servies pakket. Dit kan na afloop in kratten worden teruggezet. Wij zorgen voor de afwas! Meerdere barbecues zijn hier mogelijk, u kun kiezen voor een gas of kolen barbecue. Huurkosten van de barbecue zijn €20,- bij afname van 15 personen komt deze te vervallen.


Compleet ontzorging's pakket.

Vanaf 25 personen of bij bedrijfsfeesten vanaf 10 personen. 

  • Buffettafel gevuld met heerlijke salades, brood en andere versnaperingen.
  • Luxe barbecue schotels. Vlees/vis of beide.
  • Gas/kolenbarbecue met kok.
  • Partytent 3x3m.
  • Voldoende statafels.

Verhuur producten

Onderstaand vind u ons verhuur assortiment met die hierbij horende prijzen. Bij afname van barbecue-pakketten maken wij altijd een passende offerte voor het complete pakket. Alle gehuurde producten dienen zonder beschadiging retour geleverd te worden.  Huurperiode bij ons is als volgt, Vrijdag of Zaterdag afhalen/bezorgen. Maandag of Dinsdag retour brengen of op laten halen. Tijden zijn bespreekbaar. Ook voor feesten en partijen zijn onze verhuur producten te huren.

A-1 Easy-up partytent zwart 3x3m Perfect om nét dat stuk extra droge ruimte te creëren Dit product dient ten allertijden vast gezet te worden met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal. Verder zijn deze tenten niet bestand tegen hevige onweersbuien of windstoten. 

Kosten van dit product zijn € 20,00 voor 3 dagen bij afhalen in onze winkel op vrijdagavond of zaterdag. € 25,00 euro bij afhalen op andere dagen of levering op donderdag avond.

B-1 Gas barbecue Kosten zijn €45,- Dit is inclusief gas. Deze slagers barbecue is ideaal voor het barbecueën met een groter gezelschap. Dankzij het grote grill rooster kan er een grotere hoeveelheid vlees tegelijkertijd op de barbecue.

B-2 Houtskool barbecue. Dit is een standaard houtskool barbecue bedoeld voor grillen. Deze beschikt over meerdere rooster welke individueel van elkaar in hoogte regelbaar zijn. Kosten hiervan zijn voor de standaard huurperiode (3 dagen incl halen/brengen) € 25,00. Dit is inclusief 4 KG houtskool.

B-3 Kamado 16 inch. Het voordeel van een Kamado barbecue is dat u hier heel gemakkelijk de temperatuur kan regelen. Dit model kost voor een normale huurperiode € 35,00 incl. Houtskool. .

C-1 Statafel met/zonder rok. Voor de standaard huurperiode geldt € 5,00 per statafel en €2,50 per rok.

C-2 Buffettafel Deze tafel kan gebruikt worden voor het uitserveren van buffetten.  De huurprijs voor een standaard huurperiode bedraagt € 20,00 per tafel.