Het BBQ huis

Sint Elisabethstraat 23, 5261 VK, te Vught

Noskos BBQ 

Deze te gekke kruiden mixen van Youtube-ster Dennis van Koutrik. Zijn niet alleen krachtig van smaak, maar ook nog zonder onnodige toevoegingen. 

Noskos The Greek rub bijvoorbeeld smaakt super bij het maken van Gyros en Souvlaki. Maar is ook lekker op gebakken aardappelen, lams en kippenvlees. 

Noskos The Pulled Pork super voor gebruik bij de naam zegt het al Pulled Pork. Maar gaat verder goed op al het varkensvlees. Varkensschouder voor het maken van Boston butt of op procureur voor de lekkerste pulled pork. 

Noskos The Original barbecue sauce is heerlijk als toevoeging bij diverse gerechten. Burnt ends aflakken, over de pulled pork maar ook op kip en worsten smaakt deze super. Deze saus wordt dan ook veel toegevoegd in de recepten en bij de filmpjes van Dennis van Koutrik. 

Noskos The Steak kruidenmix voor over je steaks niet te overheersend. Waarmee het niet de smaak van je vlees verstoord. Deze mix is ook super bij short ribs. 

Noskos The Spareribs perfect op spareribs en buikribben. Prachtige combinatie van hartige en zoete kruidenmix met een lichte pit door de cayennepeper. Spareribs met deze rub en daarna aflakken met The Original barbecue sauce voor een uitmuntende combinatie van smaken.

Noskos The Beef voor al het rundvlees is dit een topper. Door de koffie en chipotle peper een ware smaak explosie. Zonder echt te overheersen op de smaak van het vlees. Heerlijk te gebruiken op bijvoorbeeld de flat iron steak.

Noskos The Chicken een mediterraanse kruidenmix voor op het kippenvlees. Smaakt ook super op lamsvlees, vis of over gebakken aardappels. Heerlijke smaak wordt er hiermee toegevoegd aan de recepten. 

Noskos The Jerk deze kruidenmix ontworpen op de bekende Jamaicaanse Jerk chicken. Een alle wel bekend Jamaicaans recept. Waarin de pittigheid niet overheersend is. Er veel smaak wordt toegevoegd aan heerlijke kip gerechten. Maar ook super smaakt door gehakt voor een smash burger.