Het BBQ huis

Sint Elisabethstraat 23, 5261 VK, te Vught

Het assortiment van het BBQ huis.

In Vught, Sint Elisabethstraat 23 vindt u vanaf nu een mooi gevulde showroom. Met daarbij het hele jaar door, alles voor een lekker dagje barbecue-en. 

Wil u totaal ontzorgt worden bij een buurtfeest, verjaardag of ander evenement? We verhuren alles voor een volledige dag barbecue-en. Heeft u minder ervaring of gewoon weg geen behoefte om de barbecue zelf te bedienen. We verzorgen ook koks, maar natuurlijk ook al dat heerlijke eten. Ons vlees komt met trots van lokale boerderijen. Daar gaan de smaakpapillen direct op aan! Dit vlees is eerlijk, met liefde voor de dieren bereid. Wij weten van al het vlees de afkomst en hebben dit niet in de winkel als de boerderijen zelf niet 100% achter hun vlees staan.  

Bij ons komt het hele jaar door vers boerderij vlees binnen. Niet alleen voor op de barbecue, maar ook voor de dagelijkse kost. Van lekkere varkenshaas tot gehakt wij hebben alles voor de lekkerste gerechten. Geen leegloop vlees als het de pan raakt, geen onnodige toevoegingen. Gewoon eerlijk, lekker en diervriendelijk gehouden vlees. Allemaal van lokale boerderijen.

Naast barbecues en buitenkeukens, verkopen wij ook kruiden, rubs en sauzen, houtskool en accessoires. Eigenlijk alles voor onderhoud en uitbereiding van uw barbecue arsenaal. Van bekende merken tot minder bekende merken. Heeft u een leuke toevoeging voor onze winkel vertel het ons gerust. We zullen dan altijd kijken of dit voor ons haalbaar is om te tonen in onze barbecue speciaalzaak in Vught.


Ook voor vlees en andere voedselproducten bent u bij ons op de juiste plek. Wij verkopen vlees van lokale boerderijen. Dit ligt voorlopig alleen ingevroren in onze vriezers. Dit kunt u ook buiten openingstijden bestellen voor afhaal. Dagen en tijden hiervoor vindt u bij het kopje Bestellen en Afhalen op onze website.  

Binnenkort nog veel meer streek producten, houd daarbij onze sociaals en website in de gaten.  

Nieuwtjes!    

  • No-rubbish kruiden en sauzen.
  • Nog meer cadeau pakketten.
  • Meater producten.
  • Co-Fire Plancha kooktoestellen. Hier zijn wij zeer enthousiast over. Super mooie modellen waarvan er een aantal zichtbaar in onze showroom staan.